Inici Actualitat El CP Taradell empata a 1 contra un Vendrell invicte a l’OK...

El CP Taradell empata a 1 contra un Vendrell invicte a l’OK Lliga

0
COMPARTIR

El CP Taradell arribava al partit després d’encaixar la derrota més dura des del seu ascens a l’OK Lliga contra el Liceu. A més, l’equip havia d’afrontar les baixes per lesió d’Edu Genís i Jacint Molera, que van ser substituits per Guillem Borràs i Pere Casulleras.

Al primer temps no es van veure gols. Una de les jugades més destacades va ser la targeta blava que va rebre Emanuel Necchi als 8 minuts de joc. Víctor Crespo va ser l’encarregat de llançar la falta directa que no va poder transformar amb gol. I també, des d’acció a pilota aturada, va arribar l’altra gran ocasió del CP Taradell. Quan quedaven 7 minuts pel descans, es va assenyalar penal, però Álvaro Sheda va aturar el tir de Dani Rodríguez.

Al segon temps, en canvi, es van veure els dos gols del partit. El primer va ser obra de Marc Soler als quatre minuts de la represa. Dani Rodríguez recuperava la bola després d’una bona pressió sobre Gerard Miquel, que culminava amb una paret perquè Soler fes l’1 a 0. Dos minuts després, el Vendrell aconseguia fer el gol de l’empat gràcies al bon colpeig d’Emanuel Necchi. A partir d’aquest moment, els dos conjunts es van repartir les ocasions de gol, però qui va tenir l’ocasió més clara va ser l’equip de Ferran Moreno. A sis minuts del final, els àrbitres van assenyalar falta directa després que el Vendrell cometés la seva desena falta. Dani Rodríguez va superar al porter, però en aquesta ocasió, va ser el pal qui va evitar la victòria local.

El CP Taradell es col·loca a la vuitena plaça amb quatre punts, a l’espera dels partits que queden pendents d’aquesta tercera jornada. La pròxima setmana visitarà la pista del Noia, en un partit que començarà a les 19:30 de la tarda.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments