Inici Actualitat El taradellenc Arnau Lledó es proclama campió de Catalunya de motocròs MX...

El taradellenc Arnau Lledó es proclama campió de Catalunya de motocròs MX sub-18

0

El taradellenc Arnau Lledó es va proclamar aquest diumenge, al circuit d’Olvan, campió de Catalunya de motocròs en la categoria MX Sub-18 quatre temps. El taradellenc ho va fer demostrant la seva superioritat i imposant-se en les dues curses.

Lledó s’ha imposat en un campionat que ha domintat de principi a fi, ja que s’ha imposat en les cinc curses disputades.

A causa de la Covid-19, el campionat de Catalunya es va escurçar i només compta amb sis proves. L’última es disputarà el 8 de novembre a Amposta, on podrà lluir el títol.