Inici Actualitat Taradell no registra cap nou positiu de Covid-19 durant l’última setmana

Taradell no registra cap nou positiu de Covid-19 durant l’última setmana

1
COMPARTIR

Després de molts dies Taradell pot dir que a data 5 d’octubre no ha registrat cap positiu de Covid-19 d’algun veí o veïna del poble en els darrers set dies. Segons l’Ajuntament de Taradell que disposa de les dades diàries del Servei Català de la Salut, no hi ha hagut cap positiu d’un taradellenc durant l’última setmana.

Fa poc més d’una setmana la xifra de positius era de 5 pacients a Taradell i fa un mes (7 de setembre) és quan es va arribar a la xifra més alta amb 17. Actualment, però el risc de rebrot és Alt i des de l’Ajuntament es segueix demanant màxima prudència, higiene i distància. Cal destacar, però, que a Taradell no s’ha donat cap confinament als centres educatius des que va començar el curs escolar.

Recordem, però, que continua vigent la prohibició de poder fer reunions o trobades de més de 6 persones, exceptuant espais laborals, actes o espectacles, entre d’altres.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

1 Comment
més nou
més antic més votat
Inline Feedbacks
View all comments
Laura
Laura
9 octubre 2020 8:58

Hola Si l’Ajuntament vol baixar els contagis cal que fessin seguir les mesures estrictes, ja que molta gent passa de tot.   A l’escola, quan vaig a portar el meu fill, les mares o els pares la majoria porten la mascareta mal posada i parlen amb grups amb menys de 2 metros de distància de seguretat i havent-hi els policies a davant, en cap moment els han advertit.   A l’EAS Taradell, del qual soc usuària freqüent, al vestuari hi ha gent que va sense mascareta, quan la receptora de l’equipament em va dir que en els espais comuns sempre… Llegeix més »