Inici Actualitat La UD Taradell debuta a la lliga guanyant per la mínima a...

La UD Taradell debuta a la lliga guanyant per la mínima a Seva i de penal

0
COMPARTIR

Primer triomf de la temporada 2020-2021 de la UD Taradell a Tercera Catalana. Els taradellencs han guanyat aquest diumenge a la tarda a Seva, gràcies a un gol de penal de Jordi Pladevall Roma.

L’equip, entrenat per Gerard i Sergi Pallarès, ha fet un partit fluixet, però ha aconseguit el triomf. A la primera meitat, cal destacar una ocasió inicial d’Oriol Vila, però poca cosa més amb un joc massa directe dels taradellencs. Tampoc s’ha patit en defensa. A la segona meitat, el Taradell ha pogut desfer la igualtat en el marcador, gràcies a un penal al minut 71, que ha suposat els tres punts.

L’equip taradellenc comença amb bon peu la temporada, malgrat que presentava absències destacades en aquest primer partit, com Marc Font, Marçal Sala, Àngel Tisora o Oriol Povedano, a banda dels lesionats de llarga durada com Oriol Tusell i Genís Costa.

El proper partit serà aquest dissabte al municipal de la Roureda a les 4 de la tarda contra el Tona B, que arribarà després d’empatar com a local davant del Santa Eugènia.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments