Inici Actualitat La UD Taradell inicia la temporada aquest diumenge al camp del Seva

La UD Taradell inicia la temporada aquest diumenge al camp del Seva

0
COMPARTIR

L’equip de Tercera Catalana de la UD Taradell enceta lliga aquest proper diumenge a les cinc de la tarda. Els taradellencs visitaran el camp del Seva en el primer partit de lliga al grup cinquè de la Tercera Catalana.

L’equip, entrenat per Gerard Pallarès, Sergi Pallarès i Jordi Peipoch, afrontarà el matx amb la il·lusió de tornar a fer una bona temporada, després que la pandèmia posés fi a l’anterior quan ocupava la cinquena posició. Per al partit hi haurà diferents baixes per lesió o personals. Serà el cas de Genís Costa, Marçal Sala i els dubtes de Jordi Pladevall Puigdesens, Oriol Povedano i Yaser El Karrouch. L’objectiu de l’equip és començar amb una victòria en un camp que sempre és difícil, donada la rivalitat.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments