Inici Actualitat El CP Taradell guanya per 3 gols a 2 contra el Lloret...

El CP Taradell guanya per 3 gols a 2 contra el Lloret en un partit d’alt voltatge

0
COMPARTIR

El CP Taradell va debutar a l’OK Lliga amb victòria contra el LLoret per 3 a 2. Els gols de Daniel Rodríguez, Marçal Casadevall i Víctor Crespo permeten començar la temporada amb tres punts a l’espera de conèixer la resta de resultats de la jornada.

La primera part el Lloret va disposar de major control de la bola, amb un CP Tardell que intentava sorprendre a la contra. Els visitants es van avançar en el marcador després de jugar-se els primers 10 minuts, amb el gol de Max Thiel. No va ser fins a l’equador de la primera meitat, quan els taradellencs van aconseguir fer-se en el domini del partit. I en els últims tres minuts el CP Taradell va ser capaç de capgirar el marcador. Els gols de Daniel Rodríguez i Marçal Casadevall van permetre marxar amb avantatge en el marcador al descans (2-1).

En el segon temps, el CP Taradell va sortir més endollat i va tenir grans ocasions per seguir eixamplant la distància en el marcador. Però no va ser fins als últims 10 minuts quan el partit es va revolucionar. A 8 minuts del final, Daniel Rodríguez no va poder transformar una acció de falta directa, després de la targeta blava assenyalada a Max Thiel. I uns segons després era el torn del Lloret des de l’acció de falta directa. Albert Dalmau va aturar el llançament de Marc Gonzalez i a la contra, Víctor Crespo, va transformar el 3 a 1. Durant la celebració, l’àrbitre va indicar targeta blava a Albert Benito, per invasió de camp. Els taradellencs es van quedar dos minuts en inferioritat numèrica i van veure com després de recuperar el quart jugador de camp, els àrbitres xiulaven penal pel Lloret. Moises Aguirre va ser el responsable d’executar el llançament que va acabar amb el 3 a 2 definitiu.

La victòria permet als taradellencs viatjar amb confiança a Galícia, per jugar el divendres vinent a les 20:45 hores contra el Liceu.

 

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments