Inici Actualitat Taradell llança un col·leccionable de fotografies antigues del municipi i la seva...

Taradell llança un col·leccionable de fotografies antigues del municipi i la seva vida social

0
COMPARTIR

Amb el nom de ‘L’Abans: Recull gràfic de Taradell (1885-1979)’, aquest divendres neix un recull col·leccionable de fotografies antigues de Taradell i la seva vida social. L’Ajuntament de Taradell, la Biblioteca Antoni Pladevall i Font i l’Arxiu Fotogràfic de Taradell col·laboren amb l’editorial Efadós en un llibre que recull fotografies representatives del municipi entre els anys 1885 i 1979.

En total reunirà 824 pàgines en format DinA4 amb unes 1.000 fotografies, restaurades digitalment i impreses en color sèpia. La peculiaritat de la publicació és que segueix la periodicitat d’un col·leccionable i cada setmana es podran adquirir fascicles de fotografies. La publicació reunirà fotografies que fan referència a tradicions i festes, paisatges, monuments, vida social i laboral o costums. La redacció dels textos ha anat càrrec de Míriam Martínez, Pep Bosch, Eva Leucó i Laia Miralpeix i ha estat prologat per Antoni Pladevall i Arumí.

Com es pot adquirir?

Aquest divendres es lliurarà el primer fascicle totalment gratuït, que comptarà amb la presentació, les cobertes, guardes i les sobrecobertes. A partir de llavors cada setmana es podrà comprar un fascicles col·leccionable nou a un preu de 3,10 euros. En total, fins a completar el volum hi haurà 50 fascicles, a banda del primer de presentació.

Els fascicles es poden adquirir als següents establiments: Llibreria l’Estudi i el Quiosc, i molt possiblement a la Llibreria El Guixarot, potser a l’estanc i a la Gasolinera de Taradell.

En cas de voler adquirir fascicles endarrerits, es podrà fer a cada establiment. També s’ofereix la subscripció per a no residents al poble, que podeu rebre el col·leccionable per correu postal (s’han de subscriure al telèfon 93 673 12 12).

Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments