Inici Actualitat S’habilita una carpa exterior al CAP de Taradell per si calgués activar...

S’habilita una carpa exterior al CAP de Taradell per si calgués activar cribatges massius per proves PCR

0
COMPARTIR

A la part del darrere del CAP de Taradell s’hi ha instal·lat una petita carpa exterior per si en algun moment cal fer proves massives de PCR al municipi. Segons va explicar l’alcaldessa de Taradell, Mercè Cabanas, a Ràdio Taradell, la mesura s’ha fet a petició del Departament de Salut després que fa unes setmanes hi va haver un pic de 17 positius al municipi.

La carpa està a la part posterior i a l’exterior, de manera que si calgués activar algun operatiu de cribatges massius no caldria entrar al CAP i s’hi podria accedir per la banda del carrer Miquel Martí i Pol, al costat del parc infantil. De moment, només és una mesura preventiva per si calgués activar-se.

A Taradell en l’última setmana s’han registrat 8 positius de Covid-19, però el risc de brot segueix sent molt alt (462,14). A més, a data d’avui dijous 24 de setembre la taxa de reproducció (les persones que de mitjana encomana cada persona infectada) és de 2.73 i la taxa de positius per 100.000 habitants és de 169,52.

A més, el Comitè Tècnic del Procicat va donar aquest dimecres unes pautes d’ús dels parcs infantils per fer-ne un ús segur i racional i evitant aglomeracions. Podeu llegir les pautes aquí.

Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments