Inici Actualitat El CP Taradell s’estrena aquest dissabte contra el Lloret en l’inici de...

El CP Taradell s’estrena aquest dissabte contra el Lloret en l’inici de l’OK Lliga

0
COMPARTIR

El CP Taradell afrontarà la seva segona temporada a l’OK Lliga contra el LLoret com a primer rival. El partit serà aquest dissabte a les 6 de la tarda al Pavelló del Pujoló. Igual que en el partit de presentació contra el Caldes, hi haurà un aforament limitat del 30% als socis del club. L’últim precedent entre els dos conjunts és positiu, ja que a la temporada anterior, a la jornada 23 a l’OK Lliga, els taradellencs van obtenir els tres punts amb una victòria per 3 gols a 2.

L’equip arriba a l’enfrontament de dissabte després de perdre els últims dos partits amistosos contra el Caldes (4-5) i el Sant Feliu (4-1). Tot i això, l’equip va mostrar grans sensacions a la Lliga Catalana, on va ser capaç d’eliminar al Vic als vuitens de final i mostrar un gran nivell contra el Barça.

El calendari inicial no té treva, ja que el primer desplaçament serà a la Corunya contra el Liceu (2 d’octubre a les 20:45h) i el pròxim partit com a local serà contra un ascendit de categoria, el Vendrell (10 d’octubre a les 18:00h).

Podeu consultar tot el calendari a través del web oficial de la Real Federació Espanyola de Patinatge (RFEP).

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments