Inici Actualitat Taradell projectarà cinema català cada mes a través del Cicle Gaudí

Taradell projectarà cinema català cada mes a través del Cicle Gaudí

1
COMPARTIR

Taradell s’ha incorporat aquest any al Cicle Gaudí  i a partir d’aquest diumenge oferirà la projecció d’una pel·lícula de cinema català cada mes. Taradell és el cinquè municipi de la comarca d’Osona que s’afegeix a la iniciativa, a més de Manlleu, Centelles, Torelló i Tavertet. L’obra escollida per iniciar les projeccions és ‘Madre’ i es podrà veure aquest diumenge 27 de setembre, al Centre Cultural Costa i Font, a partir de les 7 de la tarda. El preu de l’entrada serà de 4,5 euros i hi haurà dos descomptes: valdrà 3 euros si es presenta el Carnet Jove o es podrà accedir a un 2×1 si es presenta la targeta del Club Vanguardia.

‘Madre’ és una pel·lícula de suspens (estrenada el novembre del 2019), dirigida per Rodrigo Sorogoyen i protagonitzada per Marta Nieto, Jules Porier i Àlex Brendemühl. Tot comença amb la trucada de l’Iván, el fill de sis anys de l’Elena, que li comunica que es troba perdut en una platja de França i que no troba al seu pare. Unes paraules que seran les últimes que sentirà del seu fill. Deu anys més tard, se’n va a viure a la mateixa platja on va desaparèixer el seu fill. Quan tot sembla indicar que aconsegueix superar el seu trama la seva vida fa un gir radical quan coneix a en Jean, un adolescent que li recorda al seu fill.

El Cicle Gaudí es tracta d’un circuit estable de cinema català per apropar als espectadors el cinema produït a Catalunya, promogut per l’Acadèmia de Cinema Català. El principal objectiu és fer créixer en programació i en abast a escala territorial el consum de cinema català arribant a nous públics. Totes les projeccions es tracten d’estrenes recents i algunes candidates als premis Gaudí. En aquests moments, un total de 66 poblacions projectaran pel·lícules una vegada al mes des del mes setembre fins al juny. La propera projecció serà a finals del mes d’octubre amb la pel·lícula ‘Puedes oírme?’ de Pedro Ballesteros. A l’apartat d’agenda de la web anirem publicant les projeccions amb el dia i l’hora, mentrestant us deixem amb el tràiler de la primera pel·lícula d’aquest diumenge.

Subscriu-te
Notifica
guest

1 Comment
més nou
més antic més votat
Inline Feedbacks
View all comments
Jordi
Jordi
22 setembre 2020 21:46

Excel·lent notícia!!!