Inici Actualitat Estrenem el ‘recepTARi’, el nou apartat a la web amb receptes gastronòmiques

Estrenem el ‘recepTARi’, el nou apartat a la web amb receptes gastronòmiques

0
COMPARTIR

En els propers dies posarem en marxa un nou apartat a Taradell.com. Serà un espai dedicat a la cuina i gastronomia, amb receptes fàcils de cuinar i adreçades no només al joves, sinó també a qualsevol edat i nivell.

Per fer-ho comptarem amb la col·laboració de la jove taradellenca, Mar Vaíllo, cuinera de formació, que ens explicarà no només quins ingredients necessitarem per a cuinar un plat concret, sinó també els passos que cal seguir i ens donarà algun petit consell. Sota el nom de ‘RecepTARi’, esperem que us agradin les receptes que us plantejarem de forma periòdica.

Per consultar les receptes, les podreu trobar al menú superior a l’espai ‘Seccions’ i, en concret, a l’apartat ‘RecepTARi‘. Esperem que alguns us animeu a posar-les en pràctica i també que, si voleu, aporteu algun suggeriment, opinió o recomnació en forma de comentari al capdavall de cada recepta.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments