Inici Actualitat Taradell baixa en una setmana fins a 3 positius per Covid-19 i...

Taradell baixa en una setmana fins a 3 positius per Covid-19 i la Residència Vilademany obre a les visites

0
COMPARTIR

L’Ajuntament de Taradell ha informat aquest dimecres 16 de setembre que a Taradell només hi ha registrats 3 casos positius per Covid-19. A més, la incidència de la pandèmia ha baixat significativament en una setmana, passant dels 17 positius (el 7 de setembre) a només 3 aquest passat dimarts.

Ara mateix, la taxa de positius per 100.000 habitants és de 308,21. Però, la taxa de reproducció (les persones que de mitjana encomana cada persona infectada) és una de les més baixes de les últimes setmanes, i ara és de 0,51. L’índex de risc de brot és de 158,45 (Alt).

Amb aquesta disminució de casos, la Residència Vilademany torna a ser considerada verda i ja no hi ha cap positiu de Covid-19. Per això, des d’aquest dimecres es tornen a permetre les visites de familiars als residents, però sembre amb protocols sanitaris.

Cal destacar que els centres escolars del municipi van iniciar el curs aquest dilluns amb protocols, però sense problemes ni cap cas positiu.

L’Ajuntament de Taradell segueix insistint en la prevenció amb l’ús de mascareta, la distància social i la higiene de mans per evitar nous repunts de positius.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments