Inici Actualitat Les Pinediques usarà el Puntal per fer classes i els centres escolars...

Les Pinediques usarà el Puntal per fer classes i els centres escolars de Taradell activen molts protocols preventius

0
COMPARTIR

Aquest dilluns s’inicia el curs escolar 2020-2021 i a Taradell ho farà amb l’activació de protocols preventius d’higiene i seguretat als tres centres escolars. Només l’escola Les Pinediques haurà d’utilitzar espai extra a l’edifici d’Infantil per complir amb les ràtios d’alumnes per aula. Per això, farà servir les instal·lacions del Puntal.

Així, durant el matí les aules del Puntal serviran per fer classe de Les Pinediques, i a la tarda funcionarà com a espai de dinamització infantil i juvenil. En aquest sentit, segons el regidor d’Educació de Taradell, Lleïr Pladevall, “compartiran espai i es farà prèvia neteja i desinfecció cada vegada que hi hagi canvi d’alumnat”.

La resta de centres educatius, el Col·legi Sant Genís i Santa Agnès i l’escola El Gurri, juntament amb l’Escola de Música, no requeriran d’espai extra. Tots els centres han preparat un protocol específic per complir amb la normativa pertinent marcada pel Departament de Salut i d’Educació i perquè es compleixi la ràtio d’alumnes per a cada aula amb grups estables per preserver la capacitat de traçabilitat. Així, es prendrà la temperatura a cada alumne a l’entrada al centre escolar. També hi haurà diferents portes d’accés als centres, amb l’activació d’entrades fins ara secundàries.

També cal destacar que es potenciaran les activitats a l’aire lliure i que s’han potenciat els serveis de neteja a tots els centres escolars. Des de l’Ajuntament de Taradell també s’ha col·laborat perquè tots els centres escolars disposessin del material sanitari pertinent i suficient, com termòmetres, mascaretes, gels desinfectants i dispensadors de paret i de peu.

Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments