Inici Actualitat L’Institut de Taradell i l’Ajuntament promouen el mentoratge entre persones grans i...

L’Institut de Taradell i l’Ajuntament promouen el mentoratge entre persones grans i joves

0
COMPARTIR

L’Ajuntament i l’Institut de Taradell s’han unit per potenciar el projecte XEC3 (Xarxa d’Expertesa per a la Construcció Compartida de Coneixement), que promou les relacions intergeneracionals a través de la mentoria de persones ja jubilades a joves estudiants.

La idea bàsica és reconèixer el coneixement i l’expertesa de les persones grans com a aportadors en els aprenentatges que realitzen estudiants de secundària i, en el futur, universitari. Així, es fa una crida a persones de més de 60 anys que vulguin ser mentors, aportant la seva experiència professional, laboral o personal, a joves que han de fer els seus Treballs de Recerca de batxillerat (TR) o de Fi de Grau universitari (TFG).

Aquest projecte està impulsat a nivell català pel grup GRODE (Grup de Recerca Orientació i Desenvolupament Educatiu) de la Universitat Autònoma de Barcelona. Qui s’hi vulgui sumar en clau taradellenca pot enviar un correu electrònic a participacio@taradell.cat on ampliaran els detalls.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments