Inici Actualitat El CP Taradell perd per 4 a 5 contra el Caldes en...

El CP Taradell perd per 4 a 5 contra el Caldes en el partit de presentació de la temporada

0
COMPARTIR

El CP Taradell ha jugat aquest divendres al migida contra el Caldes en el partit de presentació de la temporada del club. En aquesta ocasió no ha estat a porta tancada, ja que es s’ha permès l’entrada d’un 30% d’aforament limitat de socis que havien reservat la seva entrada.

En el primer temps, s’han pogut veure dos gols. El primer l’ha anotat l’equip visitant al minut 10, amb el gol de Xavier Rovira després de desviar el llançament inicial de Marcos Blanqué. La resposta ha arribat 7 minuts més tard, amb l’empat de Xevi Soler pel CP Taradell. Amb aquest resultat arribaríem al descans.

A la segona part, el Caldes tornava a avançar-se en el marcador. Als 10 minuts de la represa, Sito Ricart feia l’1 a 2 pels visitants. Però dos minuts després, Jacint Molera marcava pels taradellencs i tornava a col·locar l’empat en el marcador. I quan faltaven 8 minuts pel final, el Caldes cometia la seva desena falta i Dani Rodríguez ho aprofitava per anotar el 3 a 2. Tot seguit, Guillem Borràs, dels equips inferiors, entrava a la pista i marcava el quart. Segons després, però, el Caldes aprofitava un llançament de penal per retallar distàncies amb el 4 a 3 de Sergi Miras. I sense temps per respirar, Roger Acsensi feia l’empat a 4 i ho deixava tot obert pel tram final. L’equip visitant en línia ascendent seguia collant i Marcos Blanqué anotava el 4 a 5 definitiu.

Finalitzat el partit, el conjunt de Ferran Moreno ja pensa amb el debut a l’OK Lliga del 26 de setembre, al Pavelló del Pujoló, a les 6 de la tarda contra el LLoret.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments