Inici Actualitat Cadires amb missatge reivindicatiu als carrers de Taradell durant la Diada Nacional...

Cadires amb missatge reivindicatiu als carrers de Taradell durant la Diada Nacional de Catalunya

0
COMPARTIR

Molts taradellencs han tret les cadires al carrer a Taradell aquest divendres 11 de setembre, Diada Nacional de Catalunya. I ho han fet seguint la convocatòria de l’ANC Taradell de treure-les amb cartolines on hi havia multitud de missatges i escrits reivindicatius.

Als carrers més cèntrics de Taradell, Passeig Domènec Sert i Passeig Sant Genís, hi havia moltes cadires, però també se’n podien veure davant de molts portals i entrades de cases a la resta del municipi. S’hi han pogut veure molta varietat de missatges i reivindicacions.

A la tarda, a les 17:14h, s’ha escenificat l’acte central al voltant del parterre del davant de l’Església Sant Genís. Més de 150 persones, seguint l’emissió en directe de Ràdio Taradell, han cantat ‘Els Segadors’ i també han cridat ‘Llibertat, presos polítics”. Tot seguit, s’ha escoltat el manifest de l’Assemblea, que havia enregistrat la coordinadora de l’ANC Taradell, Maria Godayol.

Els qui han volgut després s’han desplaçat fins a la C-17 a l’alçada de Malla, on es feia una acció per omplir els laterals amb estelades.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments