Inici Actualitat L’Ajuntament de Taradell celebra un acte unitari davant l’església amb motiu de...

L’Ajuntament de Taradell celebra un acte unitari davant l’església amb motiu de la Diada Nacional de Catalunya

0
COMPARTIR

L’Ajuntament de Taradell ha celebrat aquest divendres al migdia un acte insitucional i unitari amb motiu de la Diada Nacional de Catalunya. L’acte, de petit format, s’ha fet al davant de l’Església Sant Genís, on destacava una estelada al parterre enjardinat feta amb roses pitimines grogues i vermelles.

Durant l’acte s’ha llegit un manifest unitari dels grups municipals d’ERC i Junts per Taradell i s’ha comptat amb el parlament del periodista i professor de comunicació a la UAB, Joan Vila Triadú, que ha destacat que ens trobem en un impàs per “acumular forces per tornar-ho a intentar”. Vila també ha afirmat que la independència és l’única sortida “si no volem desaparèixer com a poble” i ha insistit en no desanimar-se: “No em donaré mai per vençut, portaré el meu gra de sorra a aquesta lluita col·lectiva”. I ha destacat que, malgrat la repressió després de l’1 d’octubre, “no ha desaparegut del cap de ningú de nosaltres la idea d’avançar cap a un estat lliure i independent. Potser serà més dur, però ho acabaran aconseguint els nostres fills o nets”.

L’alcaldessa de Taradell, Mercè Cabanas, també ha insistit en la idea de seguir, en el dia a dia, treballant per la independència i amb la unitat que des de Taradell sempre s’ha aconseguit. També ha recordat que les roses del parterre es repartiran dilluns a les 10h del matí entre els taradellencs que en vulguin.

L’acte també ha comptat amb una lectura de poemes de Màrius Torres, Joan Margarit i Pere Quart a càrrec de l’Alba Riera, i amb la música que han posat els joves de La Serra Music Band. L’acte s’ha fet amb mesures preventives, accés i aforament controlat i distància entre el públic assegut.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments