Inici Actualitat Els casos positius de Covid-19 pugen fins a 12 casos a Taradell...

Els casos positius de Covid-19 pugen fins a 12 casos a Taradell en l’última setmana

0
COMPARTIR

L’Ajuntament de Taradell ha informat que en l’última setmana el nombre de casos positius per Covid-19 ha pujat fins a 12, quan en el període del 20 al 27 d’agost n’eren 5, segons les dades epidemiològiques de CatSalut.

L’Ajuntament mostra preocupació per aquests casos detectats al CAP de Taradell, ja que alguns són de nuclis familiars diferents i l’aïllament pot ser més complicat. En canvi, 7 casos de la setmana prèvia pertanyien a una mateixa família.

Un dels nous casos positius es va diagnosticar dijous a la Residència Vilademany i, per això, s’ha iniciat un protocol i s’ha tancat el centre residencial a les visites de familiars. També s’estan fent proves PCR a tots els contactes directes.

Davant d’aquesta augment de positius des del CAP Taradell s’insisteix en la prevenció amb l’ús de mascareta, la distància social i la higiene de mans. Actualment, la taxa de positius per 100.000 habitants ha pujat a Taradell fins a 167,98. I també ha pujat la taxa de reproducció (les persones que de mitjana encomana cada persona infectada) que és de 2,46. L’índex de risc de brot ha pujat molt aquests últims dies, ja que avui dissabte ja és de 605,86 (Molt alt).

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments