Inici Actualitat L’ANC Taradell proposa celebrar la Diada Nacional de l’11 setembre amb cadires...

L’ANC Taradell proposa celebrar la Diada Nacional de l’11 setembre amb cadires al carrer a Taradell

0
COMPARTIR

Davant la situació de pandèmia i la proposta de mobilitzacions descentralitzades de l’ANC durant la Diada Nacional, l’ANC Taradell ha proposat una acció a nivell de poble. Així, proposa que els taradellencs i taradellenques treguin una cadira davant del portal de casa seva i hi pengin un missatge reivindicatiu.

Les cartolines per escriure missatges es poden adquirir a la parada que l’ANC Taradell té els dissabtes al matí al passeig Domènec Sert (de 10h a 13h). Allà, també s’hi pot adquirir la samarreta reivindicativa oficial de l’Assemblea per aquest 2020.

L’Ajuntament de Taradell també té previst ubicar una senyera de grans dimensions amb flors al parterre del davant de l’Església el mateix 11 de setembre. A les 17:14h per Ràdio Taradell sonaran ‘Els Segadors’ i als carrers cèntrics del poble es farà una cantada conjunta, sempre respectant la distància de seguretat.

Al mateix temps, també es proposa que a partir de les 6 de la tarda, la gent que vulgui vagi fins a la C-17, a l’alçada de Malla, per omplir els laterals amb estelades. En totes les accions es demana complir la distància de seguretat obligatòria i portar mascareta.

A nivell català

La Diada Nacional de l’11 de setembre comptarà amb un total de 107 mobilitzacions repartides en 82 municipis. Totes les concentracions estaran delimitades i disposaran d’un control d’accés. Les persones que hi vulguin participar s’hauran d’inscriure prèviament. Cada municipi on es realitzarà una mobilització, disposa d’un únic formulari d’inscripció. En el cas que una població tingui més d’una concentració, a l’hora d’inscriure’s s’haurà de seleccionar el punt concret.

Al mateix temps, es proposa crear vincles virtuals amb una xarxa solidària: xarxaindependencia.cat. Mitjançant codis QR, amb cada codi es realitza una aportació econòmica per a blocs solidaris: sanitat, cultura i llengua, mediambient i social.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments