Inici Actualitat Considerable augment de l’atur a Taradell durant l’agost de 2020

Considerable augment de l’atur a Taradell durant l’agost de 2020

0
COMPARTIR

L’atur ha augmentat de forma considerable durant el mes d’agost de 2020 a Taradell i ha trencat la dinàmica de dos mesos anteriors a la baixa. Segons dades del departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya, l’atur registrat a Taradell a l’agost va ser de 267 persones sense feina, és a dir, 19 persones més que al juliol. Respecte a fa un any, quan també va ser un mes d’augment, llavors a l’agost de 2019 hi havia 247 taradellencs o taradellenques a l’atur.

A Osona, en canvi, l’atur registrat a l’agost també ha anat a l’alça. Va augmentar en 318 persones. Ara mateix hi ha 9.444 osonencs sense feina. Fa un any la xifra d’aturats, però, era molt més baixa, 7.565 persones.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments