Inici Actualitat Taradell no participarà a la Marxa dels Vigatans perquè l’edició 2020 s’ha...

Taradell no participarà a la Marxa dels Vigatans perquè l’edició 2020 s’ha suspès

0
COMPARTIR

Òmnium Cultural Osona ha anunciat que la 18 a edició de la Marxa dels Vigatans ha quedat suspesa, a causa de la Covid-19. D’aquesta manera, Taradell no participarà a aquest acte sobiranista popular on hi prenia part amb una caminada fins a Vic per formar part de la columna Francesc Sans Miquel de Montrodon.

Segons la junta d’Òmnium Osona “s’ha decidit fer un exercici de responsabilitat i suspendre la 18a Marxa dels Vigatans”. Inicialment, es plantejava fer un acte repartit en quatre dies i sense afluència de públic i amb un volum important de voluntaris. Però s’ha decidit suspendre-ho i no es descarta celebrar-la més endavant si la situació sanitària ho permet.

En aquesta edició 2020, estava previst un homenatge al taradellenc Carles Furriols, que finalment se celebrarà a la Sala Sert de la Cambra de Comerç el dia 10 de setembre al vespre (pendents de confirmar l’hora). L’acte no serà obert al públic, però es podrà seguir pel 9TV.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments