Inici Actualitat Jordi Araque es proclama subcampió del Campionat de Catalunya de trial

Jordi Araque es proclama subcampió del Campionat de Catalunya de trial

0
COMPARTIR
Foto: Trialsport

El taradellenc Jordi Araque (Trialsport) es va proclamar aquest passat diumenge subcampió del Campionat de Catalunya de trial, en categorie Elit. El triomf va ser per Sergi Llongueras, malgrat que va guanyar un madrileny que no optava al campionat, Alejandro Montalvo.

La prova es va disputar a les instal·lacions del Centre de Tecnificació de Ripoll al circuit de l’Avellaneda i amb la participació d’una vuitantena de bikers en diferents categories. El circuit presentava 5 zones tipus “park” a les quals els participants havien de donar dues voltes, formades per tubs, peces de formigó, travesses de fusta i rocs de diferents dimensions. En la categoria benjamí també hi va participar el taradellenc David López, que va ser setè.

Cal destacar que la prova, organitzada per la Federació Catalana de Ciclisme, comptava amb una nova normativa internacional basada en l’acumulació de punts a les zones i donant com a vencedor el participant amb la puntuació més alta. El concepte és senzill, els participants hvien de creuar les seves portes (sectors) sense tocar el terra amb cap part del cos ni de la bicicleta, excepte amb els pneumàtics i amb no més temps de l’establert, fixat en un màxim de 2 minuts. Per cada sector creuat sense penalitzacions s’obtenien 10 punts. Després de sobrepassar les diferents zones, el participant amb més punts era declarat guanyador.

A principis de novembre es disputarà el Campionat d’Espanya a Torredembarra.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments