Inici Actualitat El CP Taradell no pot amb el Barça i queda eliminat de...

El CP Taradell no pot amb el Barça i queda eliminat de la Lliga Catalana d’hoquei patins

1
COMPARTIR

El Club Patí Taradell ha quedat eliminat aquest dilluns a la nit de la Lliga Catalana d’hoquei en perdre en el partit de quarts de final contra el Barça. Els taradellencs han fet un bon partit i han donat la cara, però han acabat perdent per 5 a 2.

Els blaugrana han començat a encarrilar ràpidament el partit. L’1 a 0 ha arribat al minut 5 per mitjà de Sergi Panadero i dos minuts més tard ha arribat el 2 a 0 gràcies a Pablo Álvarez. Tot seguit, han arribat uns minuts de moltes alternatives i molts contraatacs, però sense definició davant de porteria. La gran oportunitat taradellenca ha arribat a falta de cinc minuts pel descans amb un llançament de Víctor Crespo que s’ha estavellat al pal. I un minut després Albert Benito en una acció individual ha provocat un penal. Dani Rodríguez l’ha llançat i ha fet el 2 a 1. Però un minut després Marc Soler ha vist targeta blava i ha suposat una falta directa pels blaugrana. Pablo Álvarez, però, s’ha trobat amb la gran intervenció d’Albert Dalmau. Això sí, els taradellencs han hagut de jugar amb inferioritat numèrica i han aconseguit aguantar. Tot i que a 20 segons pel descans Sergi Panadero ha posat el 3 a 1 amb el qual s’ha arribat al descans.

La segona part ha començat amb un gol als tres minuts d’Hélder Nunes que posava el 4 a 1. Als 5 minuts i mig Albert Dalmau ha aturat un penal del Barça, després d’una blava a Tino Molera. I als 8 minuts ha arribat un nou gol de Dani Rodríguez en una acció individual que ha situat el 4 a 2 al marcador. A falta d’11 minuts el Taradell ha disposat d’una falta directa per ajustar més el resultat però Dani Rodríguez no l’ha pogut aprofitar. Quan faltaven 7 minuts el Barça també ha desaprofitat una falta directa per acumulació de faltes. El 5 a 2 definitiu ha arribat a dos minuts i mig pel final gràcies a Hélder Nunes.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest
1 Comment
més nou
més antic més votat
Inline Feedbacks
View all comments
RAMON SERRA

Un partit molt digne del C.P.Taradell. El millor dels cinc partits oficials que hi ha hagut contra el Barça al llarg de la història. A més, fou televisat per Esport 3. Taradell també apareix a televisió. Llàstima és que al poble gairebé ningú no se n’havia assabentat, segons que he pogut comprovar. I és que en l’època de la supercomunicació si volem propocionar-nos algú ha de moure el cul. I perdoneu-me l’expressió.