Inici Actualitat El CP Taradell no pot amb el Barça i queda eliminat de...

El CP Taradell no pot amb el Barça i queda eliminat de la Lliga Catalana d’hoquei patins

1
COMPARTIR

El Club Patí Taradell ha quedat eliminat aquest dilluns a la nit de la Lliga Catalana d’hoquei en perdre en el partit de quarts de final contra el Barça. Els taradellencs han fet un bon partit i han donat la cara, però han acabat perdent per 5 a 2.

Els blaugrana han començat a encarrilar ràpidament el partit. L’1 a 0 ha arribat al minut 5 per mitjà de Sergi Panadero i dos minuts més tard ha arribat el 2 a 0 gràcies a Pablo Álvarez. Tot seguit, han arribat uns minuts de moltes alternatives i molts contraatacs, però sense definició davant de porteria. La gran oportunitat taradellenca ha arribat a falta de cinc minuts pel descans amb un llançament de Víctor Crespo que s’ha estavellat al pal. I un minut després Albert Benito en una acció individual ha provocat un penal. Dani Rodríguez l’ha llançat i ha fet el 2 a 1. Però un minut després Marc Soler ha vist targeta blava i ha suposat una falta directa pels blaugrana. Pablo Álvarez, però, s’ha trobat amb la gran intervenció d’Albert Dalmau. Això sí, els taradellencs han hagut de jugar amb inferioritat numèrica i han aconseguit aguantar. Tot i que a 20 segons pel descans Sergi Panadero ha posat el 3 a 1 amb el qual s’ha arribat al descans.

La segona part ha començat amb un gol als tres minuts d’Hélder Nunes que posava el 4 a 1. Als 5 minuts i mig Albert Dalmau ha aturat un penal del Barça, després d’una blava a Tino Molera. I als 8 minuts ha arribat un nou gol de Dani Rodríguez en una acció individual que ha situat el 4 a 2 al marcador. A falta d’11 minuts el Taradell ha disposat d’una falta directa per ajustar més el resultat però Dani Rodríguez no l’ha pogut aprofitar. Quan faltaven 7 minuts el Barça també ha desaprofitat una falta directa per acumulació de faltes. El 5 a 2 definitiu ha arribat a dos minuts i mig pel final gràcies a Hélder Nunes.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

1 Comment
més nou
més antic més votat
Inline Feedbacks
View all comments
RAMON SERRA
RAMON SERRA
1 setembre 2020 9:54

Un partit molt digne del C.P.Taradell. El millor dels cinc partits oficials que hi ha hagut contra el Barça al llarg de la història. A més, fou televisat per Esport 3. Taradell també apareix a televisió. Llàstima és que al poble gairebé ningú no se n’havia assabentat, segons que he pogut comprovar. I és que en l’època de la supercomunicació si volem propocionar-nos algú ha de moure el cul. I perdoneu-me l’expressió.