Inici Actualitat El CP Taradell es classifica pels quarts de final de la Lliga...

El CP Taradell es classifica pels quarts de final de la Lliga Catalana en superar el CP Vic al desempat amb faltes directes

0
COMPARTIR

El CP Taradell disputarà aquest dilluns a 2/4 de 10 del vespre els quarts de final de la Lliga Catalana contra el FC Barcelona a l’Olímpic de Vic. Els taradellencs han superat aquest diumenge a la tarda al CP Vic en una eliminatòria de vuitens de final que s’ha hagut de decidir a la tanda de penals, després que el partit acabés un altra vegada amb empat a 3.

A la primera meitat, moltes alternatives per part dels dos equips. Tot i així, els vigatans s’han avançat al marcador al minut 7 gràcies a un gol d’Oriol Ramírez que posava el 0 a 1. Però el Taradell ha reaccionat després d’un temps mort. Al minut 16 Marçal Casadevall aprofitava una passada per posar, de nou, la igualtat a l’electrònic. A falta de quatre minuts pel descans, el Taradell s’ha quedat amb inferioritat a causa d’una targeta blava a Marçal Casadevall. Els taradellencs, però, han sabut patir i conservar l’empat fins que ha recuperat els quatre jugadors. Amb empat a 1 s’ha arribat al descans.

A la represa el Taradell ha sortit molt més insistent i rondant més la porteria vigatana. Així al minut 9 ha arribat un penal favorable als taradellencs. El nou fitxatge Víctor Crespo s’ha estrenat aquesta temporada i ha posat el 2 a 1 a l’electrònic. Però l’alegria ha durat poc, ja que en un rebuig de Dalmau, Oriol Ramírez ha interceptat la pilota i s’ha presentat en un u contra u posant l’empat a 2 al minut 11. Malgrat l’empat, els taradellencs s’han sobreposat amb el 3 a 2, que ha arribat al minut 14 en un llançament de Marc Soler.

Semblava que els taradellencs s’endurien el triomf, però a falta d’1 minut i 20 segons, els vigatans han posat l’empat a 3 gràcies a un gol d’Antoine Le Berre. Resultat amb el qual ha acabat el temps reglamentari i s’ha hagut d’anar a la pròrroga. En el temps extra no s’ha mogut el marcador, malgrat que l’ocasió més clara ha estat per al Taradell en una acció de Dani Rodríguez que ha fet una passada de la mort per Xevi Soler i només la parada del porter ha evitat el gol.

L’eliminatòria s’ha decidit amb faltes directes. En les cinc reglamentàries s’han tornat a produir un empat a 4, després que Víctor Crespo, Dani Rodríguez, Tino Molera i Marçal Casadevall marquessin pel CP Taradell i Antoine Le Berre, Arnau Font, Oriol Ramírez i Litus ho fessin pel CP Vic. Així, que s’han hagut de llançar més faltes directes fins a desfer la igualtat. A la setena ha arribat el desenllaç favorable als taradellencs, després que Víctor Crespo anotés i Le Berre fallés el seu llançament gràcies a una parada d’Albrert Dalmau.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments