Inici Actualitat La caminada de Festa Major del Centre Excursionista Taradell reuneix 85 participants

La caminada de Festa Major del Centre Excursionista Taradell reuneix 85 participants

0
COMPARTIR

Taradell ha acollit aquest diumenge al matí la caminada de Festa Major, organitzada pel Centre Excursionista Taradell. Un total de 85 persones hi han pres part.

Des de les 8 del matí des de la Plaça de les Eres, a mesura que la gent s’inscrivia, començaven la caminada, per tal d’evitar l’acumulació de participants. El recorregut d’aquesta 41a edició ha estat d’uns 12 quilòmetres per pistes i camins amples, evitant passar per corriols estrets per tal de que no es formessin aglomeracions. S’ha passat per Castellets cap a Goitallops, el Pi Gros, la Collada, Mansa, Masgrau, Can Mascarell i arribada a la Plaça de les Eres per la Tomba.

Al collet de Goitallops s’ha donat l’esmorzar, que ha consistit en talls de coca i xocolata envasats individualment, i aigua i sucs per beure. A l’arribada a la plaça de les Eres els participants han estat obsequiats amb una mascareta amb l’escut del CET i se’ls ha ofert bossetes amb fruits secs, coca i xocolata, i per beure aigua i sucs.

S’ha comptat amb la col·laboració de Protecció Civil de Taradell que ha ajudat en les tasques de prevenció i minimització de riscos, i en la de recordar l’ús de mascaretes i la necessitat de guardar les distàncies de seguretat.

Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments