Inici Actualitat El CP Taradell empata a 3 contra el CP Vic en el...

El CP Taradell empata a 3 contra el CP Vic en el debut a la Lliga Catalana

0
Font: CP Vic

El CP Taradell es va estrenar a la Lliga Catalana en el derbi contra el CP Vic a fora de casa aquest dissabte a la tarda. El conjunt taradellenc va jugar un gran partit que va acabar amb empat a 3 gols. A la convocatòria no hi van entrar Miquel Gorchs i Edu Genís, que van ser substituïts per dos jugadors de la pedrera: Adrià Bové i Guillem Borràs.

El primer temps va ser de clar domini de l’equip de Ferran Moreno, que va començar l’enfrontament disposant de diverses ocasions per avançar-se en el marcador. El primer gol va arribar passats els primers 10 minuts, amb el gol de Xevi Soler. Un dels fets més destacats va ser el debut del nou fitxatge de la temporada, Víctor Crespo. El lloretenc va disposar de dues ocasions només entrar, demostrant la gran capacitat de generar perill a la porteria rival. Però, a 3 minuts pel descans, el CP Vic empatava el partit gràcies a Tirso Gómez i col·locava l’1 a 1 en l’electrònic.

A la represa, el CP Taradell va sortir de nou millor a pista, però sense encert davant la porteria rival. Un dels moments claus va ser quan, a falta de 10 minuts pel final, Víctor Crespo cometia una falta de targeta blava que deixava el seu equip amb un jugador menys. El CP Vic ho va aprofitar i Carles Sánchez va transformar el 2 a 1. I dos minuts més tard era el torn d’Arnau Font per marcar el 3 a 1. El partit semblava impossible de remuntar, però el Taradell va tenir temps per fer dos gols. Quan faltava un minut i mig pel final, Dani Rodríguez escurçava distàncies amb el 3 a 2. Els segons anaven avançant i el CP Taradell no deixava de pressionar per forçar l’empat. Xevi Soler es va disfressar d’heroi i va anotar el 3 a 3 definitiu, quan només quedaven 40 segons per acabar el partit.

Un resultat que ho deixa tot obert pel partit de tornada, que es disputarà aquest diumenge a les 6 de la tarda al Pavelló del Pujoló.