Inici Actualitat El CP Taradell debutarà aquest dissabte 29 d’agost contra el CP Vic...

El CP Taradell debutarà aquest dissabte 29 d’agost contra el CP Vic a la Lliga Catalana

0
COMPARTIR

Una temporada més, la Federació Catalana de Patinatge (FCP) ha organitzat la Lliga Catalana que arriba a la seva 16a edició. El CP Taradell serà un dels 15 equips que hi participarà i ho farà debutant en els vuitens de final a la pista del CP Vic, el dissabte 29 d’agost, a les 6 de la tarda. La tornada serà l’endemà, a la mateixa hora, al pavelló del Pujoló. Els dos partits es disputaran sense públic.

En cas que el conjunt entrenat per Ferran Moreno es classifiqui pels quarts de final, es veuria les cares amb el guanyador entre el Barça i el Mataró. Els blaugrana van guanyar 2 a 8 a l’anada. El partit tindria lloc el dilluns 31 d’agost, a dos quarts de deu del vespre en seu única a Vic.

Els taradellencs intentaran millorar els resultats de la passada edició on no van tenir sort i van perdre els tres partits del seu grup contra l’Igualada, el Lleida i el Palafrugell.

La resta de participants d’aquesta edició són: Mataró, Barça, Vendrell, Noia, Manlleu, Voltregà, Palafrugell, Girona, Lloret, Caldes, Lleida, Igualada i Calafell (aquest últim ja classificat per la renúncia del Reus).

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments