Inici Actualitat El CP Taradell ja coneix el calendari de l’OK Lliga: el Lloret...

El CP Taradell ja coneix el calendari de l’OK Lliga: el Lloret serà el primer rival al Pavelló del Pujoló

0
COMPARTIR

El CP Taradell ja sap quin és el calendari que haurà d’afrontar aquesta temporada 2020-2021 a l’Ok Lliga. El primer rival de la lliga serà el Lloret, al Pavelló del Pujoló, el 26 de setembre a les 6 de la tarda.

Una jornada després, el conjunt de Ferran Moreno afrontarà el primer gran partit de la temporada, ja que visitarà la pista del Liceu. Pel que fa als enfrontaments contra equips de la comarca ha quedat definit de la següent manera. Els partits contra el CP Vic tindran lloc a les jornades 11 i 26 i, pel que fa al Voltregà, seran a les jornades 14 i 29.

Podeu consultar el calendari complet entrant en el següent enllaç de la Real Federació Espanyola de Patinatge (RFEP).

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments