Inici Actualitat Unes 300 persones participen al sopar de pagès de Festa Major 2020...

Unes 300 persones participen al sopar de pagès de Festa Major 2020 de Taradell

0
COMPARTIR

L’Espai 1 d’Octubre va acollir aquest dissabte a la nit una nova edició del sopar de pagès de Festa Major, organitzat per l’Ajuntament de Taradell. L’activitat es va fer amb les habituals mesures preventives i organitzatives que es fan aquests dies.

Els grups de persones, que s’havien inscrit prèviament per reservar, estaven ubicats en zones perimetrades i parcel·lades amb taules i cadires. D’aquesta manera es complia la distància de seguretat. Per sopar hi havia dues possibilitats, portar-se el menjar de casa o comprar un tiquet per menjar pa amb tomàquet amb embotits que se servien allà mateix. Hi va haver unes 240 persones que van sopar amb tiquet i una seixantena més que se’l van portar de casa. La vetllada va transcórrer amb total normalitat i molts curiosos ho van seguir des dels voltants de l’Espai 1 d’Octubre. Després de sopar hi va haver el concert de versions del grup Wish.

Un cop acabat, molta gent del sopar va decidir marxar, els que es quedaven, juntament amb grups de gent i joves que venien més tard van poder seguir (també amb espais perimetrats i netejats convientment pel Consell de Joventut si eren taules i cadires que havien estat usades) el concert del grup Pepet i Marieta. A la part final, un punxadiscos va tancar la vetllada a les 3 de la nit, en el dia que es va acabar més tard.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments