Inici Actualitat Els Deixebles de cabra guanyen el 6è Torneig de Volei gespa amateur...

Els Deixebles de cabra guanyen el 6è Torneig de Volei gespa amateur de la Festa Major de Taradell 2020

0
COMPARTIR

Un total de 20 equips han participat aquest any a la 6a edició del Torneig de volei gespa amateur de la Festa Major de Taradell. A causa de la Covid-19, el Club Volei Taradell va decidir limitar el nombre d’equips inscrits i molts grups no han pogut participar-hi aquest any.

I és que el Torneig de volei gespa de Taradell ja s’ha convertit en una de les activitats clàssiques i més participatives. Durant tot el dissabte al matí hi ha hagut partits al camp de futbol de la Roureda on hi havia habilitats cinc terrenys de joc.

El triomf en la categoria or ha estat per l’equip Deixebles de cabra que s’ha imposat a la final per 2 a 1 a Llet tarada, mentre que en la categoria plata han guanyat els C2 per 2 a 1 a Boom Shakalaka.

Els Deixebles de Cabra, guanyadors de la categoria or
Els C2, guanyadors de la categoria plata

Podeu veure més fotos dels participants en aquesta Galeria d’imatges.

Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments