Inici Actualitat Lluís Peix guanya el 18è Torneig de tennis taula de la Festa...

Lluís Peix guanya el 18è Torneig de tennis taula de la Festa Major de Taradell

0
COMPARTIR
Aquest dimecres es va celebrar la 18a edició del torneig de Tennis Taula de la Festa Major de Taradell. Enguany es va comptar amb menys participació de l’habitual a causa de les restriccions motivades pel Coronavirus.
Pel que fa als resultats, en categoria absoluta es va imposar per tercer any consecutiu el taradellenc Lluís Peix, que va guanyar a la final a Jordi Forcada per 3 a 1. El tercer lloc va ser pel també taradellenc Jaume Cunill que va guanyar al rodenc Albert Oliva. I la consolació la va guanyar Werner Howad, també taradellenc. En el campionat de Ping-pong per a aficionats es va imposar José Mª Sànchez, guanyant a Pau Molist a la final. El tercer lloc va ser per Albert Palatzi, i la consolació per Marc Sureda. També hi va haver un premi especial per Josep Crusats, en ser l’únic jugador que ha participat en totes les 18 edicions.
Al matí es va celebrar també el torneig Infantil i Benjamí amb només 11 participants. A la categoria Infantil va guanyar Genís Vilamala que es va imposar a la final a Mario Concilio per 3 a 0. El tercer lloc va ser per Bertran Mañaricua, i quart en Pau Montaña. I en categoria Benjamí va guanyar en Mario Concilio a Marc Crusats per 3 a 0, i en tercera posició va quedar Ferran Picanyol.
COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments