Inici Actualitat ‘Taradell exposa’ dóna el tret de sortida a la Festa Major 2020...

‘Taradell exposa’ dóna el tret de sortida a la Festa Major 2020 amb obres de 31 artistes locals

0
COMPARTIR

Aquest dilluns a la tarda, al Centre Cultural Can Costa i Font de Taradell, es va dur a terme la inauguració del ‘Taradell exposa’. Un total de 31 artistes locals van presentar 74 obres de disciplines molt variades com pintura, escultura, fusta, fotografia, suport digital i ceràmica. L’acte va reunir una cinquantena de persones, que van poder gaudir també d’un petit piscolabis.

Els artistes són Joan CasassasRita SañeJudit Pujols, Lola HostaMercè MercaderRosa CasalsMercè RoviraFina CostaMaria BoschJosep Blanch, Maria Carme Ricart, Carme Estellés, Pere Roca, Mercè Rovira, Maria Pilar Sala, Imma Codina, Guillem Gonzalo, Andrea Iruela, Mireia Montaña, Gerard Nesplé, Sacri Garcia, Rosa Manzanares, Anna Aparicio, Carme Roma, Carme Crosas, Àngel Prat, Anna Morales, Joan Murfulleda, Sílvia Pujols, Maria Godayol i Rosa Tarrats.

A l’inici de l’exposició, l’alcaldessa Mercè Cabanas i la regidora de Cultura i Patrimoni, Míriam Martínez, van destacar la importància de seguir gaudint de la cultura local de Taradell malgrat l’actual situació de pandèmia.

Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments