Inici Actualitat Setè any que es farà el concurs d’instagram de la Festa d’en...

Setè any que es farà el concurs d’instagram de la Festa d’en Toca-sons

0
COMPARTIR

Per setè any consecutiu, InstaOsona i la comissió organitzadora de la Festa d’en Toca-sons impulsen un concurs d’Instagram, dins del Concurs Fotogràfic Memorial Lluís Tuneu. Així, un any més, es premiaran les dues millors imatges que es pengin a aquesta
xarxa social entre el 20 i el 26 d’agost.

Per participar-hi, cal etiquetar les fotos amb #tocasonsconfinat i #instaosona, i seguir els perfils @instaosona i @festatocasons a Instagram. El concurs no té límit de
participació i cadascú pot publicar tantes fotos com vulgui. Amb la suspensió de la festa del dia 25, les úniques imatges que es podran presentar a concurs seran de les caminades teatralitzades sobre el bandoler que es faran els dies 20, 21 i 25.

El jurat, format pels gestors d’InstaOsona i l’Associació de la Festa d’en Toca-sons, decidirà els dos guanyadors. Es valorarà que les imatges reflecteixin l’essència de la festa i també es tindrà en compte l’originalitat. Els autors de les dues imatges guanyadores s’enduran un trofeu del Memorial Lluís Tuneu i la seva foto s’exposarà a Can Costa de Taradell durant la tardor. A més, el guanyador del primer premi podrà gaudir d’un sopar per a dues persones en un restaurant del poble. D’altra banda, la comissió d’en Toca-sons triarà una foto d’entre totes les que es presentin al Memorial Lluís Tuneu (totes les categories, inclosa
Instagram) que sortirà a la portada de la revista de l’any que ve.

Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments