Inici Actualitat La Festa Jove de Taradell 2020 proposa tres dies amb concerts i...

La Festa Jove de Taradell 2020 proposa tres dies amb concerts i inscripció prèvia per a grups

0
COMPARTIR

El Consell de Joventut de Taradell organitzarà propostes durant tres dies a la Festa Jove 2020. Ho farà amb un canvi d’ubicació, nous horaris, mesures de seguret i prevenció i l’obligació de reservar anticipadament taula per a grups. Les propostes seran els dies 20, 21 i 22 d’agost.

La principal novetat és que l’espai de referència serà l’Espai 1 d’Octubre i no el pavelló municipal. Tots els concerts es faran a l’aire lliure en un espai més extens amb taules i que permetrà seguir-los d’acord amb les mesures preventives i distància recomanada. Les taules poden ser de màxim 15 persones i no hi haurà zona de ball comuna. Només es podrà consumir a la taula i gaudir de la festa amb els de la taula, i l’ús de mascareta serà obligatori.

Els horaris també canvien. Així l’hora d’inici acostumarà a ser a les 10 de la nit (excepte el sopar jove que començarà a 2/4 de 8) i la de finalització a les 2 de la matinada o a les 3, en funció del dia.

Dijous 20 d’agost

La primera proposta de la Festa Jove 2020 serà el dijous 20 d’agost amb un sopar jove a partir de les 2/4 de 8 del vespre. Caldrà reservar amb antelació taules per als grups que estaran ubicats en parcel·les de màxim 15 persones. Cadascú es portarà el sopar de casa, tot i que es podrà comprar també en food trucks que hi haurà al recinte, però no es permetrà l’entrada de begudes al recinte. Per participar-hi és obligatori inscriure’s prèviament a través del següent formulari: FORMULARI SOPAR JOVE

Durant el sopar hi participaran les PD Ruïnoses, unes punxadiscos per animar la vetllada. Tot seguit, el grup El Pony Pisador, un grup de cinc joves barcelonins amb barreja de músiques tradicionals d’arreu del món amb un estil desenfadat.

Divendres 21 d’agost

El divendres serà una nit dedicada als concerts de versions. A partir de les 10 de la nit actuarà al grup Mixetes. Set músics dalt de l’escenari per interpretar cançons conegudes per tothom. Tot seguit, serà el torn per al concert de l’Eskerda, que ja van ser a Taradell per la festa major de 2018, amb versions i ritmes molt variats interpretats per 8 joves osonencs. Per participar-hi és obligatori inscriure’s prèviament a través del següent formulari: FORMULARI CONCERT VERSIONS

Dissabte 22 d’agost

El dissabte la Festa Jove s’integrarà dins el Sopar de pagès. Així, els concerts es faran en el mateix Espai 1 d’Octubre i començaran a les 10 de la nit. Primer actuarà la banda de versions Wish, formada per 9 components i amb un repertori per a totes les edats i gustos. Tot seguit, serà el torn de Pepet i Marieta, amb les seves propostes de músiques d’arreu del món i estils com l’ska, pop o música urgbana. S’acabarà la nit amb Dj Capde. Aquest dia no caldrà inscriure’s i anirà per ordre d’arribada si hi ha lloc.

https://www.youtube.com/watch?v=fO8T_JbZ7z0

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments