Inici Actualitat L’Ajuntament de Taradell instal·la dues cistelles de bàsquet a l’antiga pista d’skate

L’Ajuntament de Taradell instal·la dues cistelles de bàsquet a l’antiga pista d’skate

0
COMPARTIR

Des d’aquesta setmana es pot jugar a bàsquet a l’espai del davant del pavelló El Pujoló de Taradell. L’Ajuntament de Taradell ha instal·lat dues cistelles a l’espai on hi havia la pista d’skate i que estava en desús des del maig de 2018.

Segons el regidor d’Esports, Lluís Rodríguez, “tot i que no té les mides reglamentàries d’una pista de bàsquet, s’hi pot jugar i entrenar i així s’habilita un espai d’esbarjo i esport pel jovent, que tanta falta fa. La zona, però, tindrà un horari d’ús limitat. Es podrà fer servir de les 10 del matí fins a les 10 del vespre amb l’objectiu de respectar el descans dels veïns. Recordem que la pista d’skate, inaugurada el 2015, ja es va treure d’aquesta zona per les queixes dels veïns i perquè s’hi reunien joves fins a altes hores de la nit i hi deixaven deixalles.

Les dues cistelles han costat 1.615 euros i s’han finançat a través d’una subvenció de la Diputació de Barcelona de 2.837 euros per comprar material esportiu per al municipi.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments