Inici Actualitat La secció del PDeCAT a Taradell i la llista Junts per Taradell...

La secció del PDeCAT a Taradell i la llista Junts per Taradell decideixen integrar-se en el nou partit Junts per Catalunya

0
COMPARTIR

La candidatura electoral de Junts per Taradell i la secció local del PDeCAT a Taradell va celebrar a finals de juliol dues assemblees per decidir el seu futur davant el naixement del nou partit polític liderat per Carles Puigdemont. En les dues assemblees es va decidir que tant la llista municipal com la secció local del PDeCAT passaran a integrar-se dins el nou partit polític, Junts per Catalunya.

D’una banda la llista municipal de Junts per Taradell, encapçalada per Santi Estragués, considera que tots els membres s’identifiquen “en la seva totalitat amb la línia del projecte de Junts per Catalunya”, ja que la llista “ja volia representar diferents sensibilitats, com el gruix dels seus membres que no militaven en cap partit, i que l’esperit era entendre, copsar i representar diferents inquietuds i ganes de treballar pel municipi”.

Paral·lelament, la secció local del PDeCAT a Taradell, liderada pel seu presient Xavier Solagran, també va decidir seguir els passos de creació de l’espais Junts a Taradell. Per una banda, considera que Junts per Catalunya “representa l’espai de demanda d’un espai polític ben liderat i amb un objectiu clar” que és fer república i que és l’espai polític que els representa. També exposa que al PDeCAT se li va encomanar un camí de fusió cap a Junts per Catalunya “que en l’actualitat encara no ha estat portat a terme”.

Finalment, també exposen que esperen que el nou espai de Junts a Taradell sumi “esforços i sensibilitats que també s’hi sentiran representats” en l’objectiu de fer república i defensar l’esperit dels drets i llibertats, objectius que, remarquen, pretén Junts per Catalunya.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments