Inici Actualitat El CAP de Taradell ja aplica el protocol pels contactes estrets de...

El CAP de Taradell ja aplica el protocol pels contactes estrets de positius de Covid-19

0
COMPARTIR

Des d’aquest dimarts al CAP de Taradell està vigent el nou protocol pels contactes estrets de positius de Covid-19. Es tracta de fer una prova PCR a totes les persones (tinguin símptomes o no) que han tingut contacte de més de 15 minuts a menys de dos metres i sense protecció amb una persona que hagi donat positiu. Aquestes persones, encara que donin negatiu, han de mantenir un aïllament de 14 dies per evitar contagis.

Precisament, aquest dimarts l’Ajuntament de Taradell va informar que dilluns el departament de Salut va confirmar un cas positiu nou a Taradell. Feia setmanes que no hi havia cap positiu al municipi. La persona va ser diagnosticada a l’EAP Vic-Sud i al CAP de Taradell ja es van fer les proves PCR als contactes estrets.

De moment, a Taradell la taxa d’incidència és d’1,1 i està controlada, però s’insisteix en no baixar la guàrda. Des de l’inci de la pandèmia a Taradell s’han registrat 70 casos positius i s’han analitzat més de 500 casos sospitosos. El Departament de Salut de la Generalitat anirà informant de la situació epidemiològica del Covid-19 municipi per municipi per poder conèixer la traçabilitat i fer accions selectives. En aquest sentit, des de l’Ajuntament de Taradell també es feliciten dels protocols de prevenció i seguretat que es van activar per activitats de juliol com els casals d’estiu, el camp de treball jove o els actes del programa ‘Surt del niu. Viu l’estiu’ i insisteixen en seguir usant mascaretes, mantenint la distància social i la higiene de mans.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments