Inici Actualitat L’Associació de Botiguers de Taradell col·laborarà amb Vic Comerç per implantar una...

L’Associació de Botiguers de Taradell col·laborarà amb Vic Comerç per implantar una targeta de compra vàlida als dos municipis

0
COMPARTIR

L’Associació de Botiguers de Taradell (ABT) té previst encetar al mes de setembre una col·laboració amb Vic Comerç amb l’objectiu d’enfortir l’entitat. Així, l’ABT de Taradell rebrà suport i servei que permetrà desenvolupar millors projectes específics ajustats a les seves necessitats. A més, l’ABT té la voluntat de recaptar més associats per poder donar l’impuls definitiu que necessita l’Associació de Botiguers del poble per poder desenvolupar projectes de futur més ambiciosos.

Un dels projectes estrella serà implementar el model de Targeta Urbana (ja existent a Vic), fent-ne una versió exclusiva per a l’ABT de Taradell. La intenció és que la targeta tingui utilitat tant a Taradell com a Vic, amb la que cada botiguer o associat podrà gestionar models particulars d’ofertes o descomptes.

També es crearà una aplicació sobre l’ABT de Taradell amb la finalitat de fer difusió de tots els comerços i dirigida a tots els habitants de Taradell. Progressivament, s’aniran implementant diferents opcions com realitzar comandes directes per whatsapp, reserves, consultes, entre altres serveis, amb la col·laboració de Baldomero Freixas (Elektroimes).

A través de l’acord amb Vic Comerç, entre d’altres, l’ABT de Taradell adquirirà beneficis per als seus associats en assessorament específic sobre normativa o subvencions, formació permanent en l’àmbit comercial o de les noves tecnologies, orientació i suport directe per millorar l’eficiència.

Aquest acord amb Comerç Vic es va avançar en l’Assemblea que l’Associació va realitzar la setmana passada i durant la qual es van anunciar els càrrecs de la nova junta, constituïda el passat abril. El nou president és Jordi Guillamón (Tot Segur Assegurances). Imma Castany (Imma Castany Estilistes) és la secretària i Fèlix Verdaguer (Casa Flora Xarcuteria i Queviures) és el nou tresorer. Com a vocals hi ha Anna Codina (Carnisseria Codina), Sole Molina (Perruqueria Sole), Anna Molist (Restaurant Masia La Roca), Toni Molist (Òptica Taradell), Bet Pujols (Mima‘t), Anna Sellés (Moda Home-Dona Sellés) i Yangdu Sherpa (Pizzeria Taradell).

L’Associació de Botiguers també té intenció de gravar un vídeo promocional per publicitar a tots els botiguers associats, que es difondrà a través dels seus canals oficials, així com en els mitjans de comunicació locals i comarcals. Paral·lelament, es gravaran diferents vídeos individuals “els comerços des de l’interior” per mostrar la feina que fan els diferents botiguers i així donar-la a conèixer al públic. Pel desenvolupament de la  comunicació i xarxes es comptarà amb la col·laboració de Laura Funes (Fisio Taradell).

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments