Inici Actualitat La UD Taradell iniciarà la lliga 2020-2021 al camp del Seva el...

La UD Taradell iniciarà la lliga 2020-2021 al camp del Seva el 4 d’octubre

0
COMPARTIR

Ja es coneix el calendari de la lliga 2020-2021 a la Tercera Catalana, on militarà la UD Taradell. L’equip taradellenc, integrat al grup cinquè, debutarà al camp del Seva el proper 4 d’octubre a la tarda.

La competició seguirà la mateixa dinàmica de sempre, amb un grup de 18 equips i un total de 34 jornades que s’allargaran fins al 13 de juny, quan la UD Taradell tancarà la lliga al camp del Roda de Ter. El primer rival a casa serà el Tona B el 10 d’octubre.

Els equips que conformen el grup 5è són: el Seva, el Roda, el Sant Vicenç de Torelló, el Borgonyà, el Centelles, el Manlleu B, el Moià, el Montesquiu, el Pradenc, el Santa Eugènia, el Tona B, el Voltregà, el Castellterçol, el Moià, el Llorençà, l’Olímpic La Garriga, el Sant Feliu de Codines i l’Aiguafreda. Els nous equips són l’Aiguafreda, el Sant Vicenç de Torelló, el Montesquiu i el Moià, tots quatre procedents de la Quarta Catalana.

Recordem que el Tercera Catalana començarà la pretemporada el proper 25 d’agost i té previstos set amisotos amb l’OAR Vic (a Vic el 29 d’agost a les 18h), el Sant Julià (5 setembre a les 18h a la Roureda), La Garriba B (el 12 de setembre a la Garriga amb hora per confirmar), amb l’Aiguafreda (el 19 de setembre a les 18h a la Roureda), el Gurb (el 20 de setembre a Gurb amb hora per confirmar), el Llerona (el 23 de setembre a les 21h a la Roureda) i el Balenyà (el 26 de setembre a les 17h a la Roureda).

L’equip, tot i que té pràcticament perfilada la plantilla, està pendent de confirmar algunes renovacions i algun fitxatge més.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments