Inici Actualitat L’Ajuntament de Taradell aprova l’expropiació d’una finca al terreny on anirà la...

L’Ajuntament de Taradell aprova l’expropiació d’una finca al terreny on anirà la futura segona pista poliesportiva

0
COMPARTIR

El ple de l’Ajuntament de Taradell va aprovar el passat dijous el conveni d’expropiació d’una finca, situada a l’Avinguda Mossèn Cinto Verdaguer, i que és l’espai on en un futur es vol construir una segona pista poliesportiva.

La ratificació d’aquest conveni és el pas que inicia el procés despres d’arribar a un acord amb el propietari. Aquesta finca està situada en el vial entre l’Avinguda Mossèn Cinto Verdaguer i l’accés al pavelló municipal El Pujoló i s’haurà d’enderrocar per fer-hi la segona pista poliesportiva. L’equip de govern té previst ubicar-hi aquí aquesta pista que ha de permetre donar solució a l’alta demanda que té el pavelló municipal. D’aquesta manera es descarta fer aquesta segona pista al Parc d’Esports, tot i que fa uns mesos la mateixa junta de l’entitat ho va plantejar a l’equip de govern.

El regidor d’Esports, Lluís Rodríguez, va explicar que ja estan treballant amb la Diputació de Barcelona per fer en aquest solar una pista esportiva adjacent al pavelló. El portaveu de Junts per Taradell, a l’oposició, Santi Estragués, va donar suport al punt afirmant que Taradell té necessitat d’una segona pista, tot i que, segons el seu parer, la millor ubicació seria en un altre lloc.

Licitació del servei de l’EAS

Al ple també es va aprovar licitar el contracte de gestió de l’Espai d’Aigua i Salut (EAS). L’actual contracte de prestació de serveis va vèncer al febrer, però es podia prorrogar, cosa que es va fer tenint en compte la crisi del Coronavirus. Ara es preparen els plecs tècnics i administratius per treure-ho a licitació i adjudicar-lo amb unes condicions semblants a les actuals.

Nou reglament dels Guàrdies municipals

També es va aprovar un nou Reglament dels auxiliars de policia local, que fins ara no exisitia. Aquest document regula els serveis dels guàrdies municipals, així com les seves funcions, organització, règim estatutari o relació i col·laboració amb altres cossos de seguretat. Lluís Rodríguez, regidor de Governació, va recordar que els guàrdies municipals no tenen competències de seguretat ciutadana, però sí poden regular el trànsit, vetllar pel compliment de les ordenances o vigiar els béns i instal·lacions municipals. L’alcaldessa, Mercè Cabanas, va destacar que des de fa setmanes s’està fent “tolerància zero” amb l’inicivisme i que s’estan posant multes per fer ‘botellons’ o curses de vehicles.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments