Inici Actualitat Taradell formarà part de l’Associació de Municipis per l’Energia Pública (AMEP)

Taradell formarà part de l’Associació de Municipis per l’Energia Pública (AMEP)

0
COMPARTIR

L’Ajuntament de Taradell serà un dels municipis que integrarà l’Associació de Municipis per l’Energia Pública (AMEP), quan es constitueixi formalment al setembre o octubre. Aquesta associació pretén aconseguir la municipalització de la xarxa de gestió de l’energia elèctrica.

L’AMEP es va presentar aquesta setmana i dijous en el ple municipal l’Ajuntament de Taradell va aprovar un protocol d’intencions per l’energia pública, que és un tràmit per poder formar-ne part. El regidor de Sostenbilitat, Joan Canó, va explicar que l’AMEP “serà un lobby de presssió per remunicipalitzar la xarxa elèctrica perquè és un servei bàsic de primera necessitat i disposar d’un model energètic més just i que fomenit la transició energètica”. De moment, a la nova Associació s’hi han adherit 47 municipis i de la comarca d’Osona també hi ha Tona, Santa Eugènia de Berga, Sant Quirze de Besora, Olost, Sobremunt i Sant Pere de Torelló, a més de Taradell.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments