Inici Actualitat Aquest diumenge es fa la Festa del Batre a l’Alzinar de la...

Aquest diumenge es fa la Festa del Batre a l’Alzinar de la Roca

0
COMPARTIR

Aquest diumenge 26 de juliol se celebra la Festa del Batre a Taradell. La comissió dels Tonis i l’Ecomuseu del Blat organitzen una demostració de batuda de blat a pota d’animal, oberta a tothom qui hi estigui interessat. L’activitat és gratuïta.

La convocatòria és a partir de les 9 del matí quan es farà la batuda. També està previst que a les 11 del matí es faci una demostració de com fer un paller. Mitja hora més tard es ventarà i s’ensacarà el blat, tal com es feia antigament. També està previst que de 9 del matí a 12 del migdia hi hagi portes obertes a l’Alzinar de la Roca per veure tot el patrimoni rural i carruatges que conserven els Tonis de Taradell. També es podrà visitar la Cabanya de l’Alzinar on hi ha panells explicatius de l’Ecomseu i un petit espai dedicat al taradellenc Jordi Coll, que fou l’últim escloper de Catalunya.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments