Inici Actualitat Un camió de grans dimensions s’equivoca i queda encallat a la Plaça...

Un camió de grans dimensions s’equivoca i queda encallat a la Plaça de les Eres

0
COMPARTIR

Els veïns de la Plaça de les Eres i els que estaven sopant a les terrasses han estat distrets aquest dijous a la nit. Un tràiler de més de 10 metres de llargada ha quedat encallat al voltant de la Plaça de les Eres quan ha vist que no passava.

Aquest vespre un camió s’ha equivocat i ha entrat al centre de Taradell, tot i que els camions de més de 10 metres no poden accedir-hi i han de passar per la variant. Segons sembla, el camió venia des de Sant Miquel de Balenyà i s’ha equivocat quan el GPS li ha indicat una ruta pel centre del poble. Es dirigia a l’empresa Rocada.

El problema se l’ha trobat quan ha accedit a la Plaça de les Eres, ja que ha girat cap al carrer Sant Sebastià. Aquests dies al tram de baix del carrer s’hi fan obres i el carrer s’estreny més. Suposadament, preveient que potser no passaria, ha tornat a girar rodejant la Plaça de les Eres en direcció al carrer de la Vila. I aquí és on no ha pogut passar, a la cantonada on hi ha els gronxadors de la plaça. En girar, com que hi havia cotxes aparcats al carrer de la Vila, ha vist que no passava.

La situació s’ha allargat fins a un quart d’11 de la nit, ja que amb l’arribada dels guàrdies municipals, aquests han començat a donar indicacions al conductor per ajudar-lo a treure el camió. Primer de tot s’ha tallat el trànsit al tram de baix del carrer de la Vila, a l’inici amb el carrer de l’Església perquè no pugessin cotxes. Tot seguit, s’ha aconseguit que algun propietari de cotxes aparcats el treiés per facilitar maniobres. Aquestes han consistit en fer marxa enrere per situar-se, de nou, al tram de la Plaça de les Eres del carrer Sant Sebastià. Gràcies a les indicacions dels guàrdies municipals i a la perícia del conductor han pogut tirar enrere, tot i que l’espai era molt limitat i just. Al final tot plegat ha acabat en una anècdota i el camió ha marxat baixant pel carrer Sant Sebastià i escortat pels guàrdies a peu per no tenir dificultats en els trams més estrets o el revolt amb el carrer Guillem de Montrodon.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments