Inici Actualitat Arnau Lledó guanya a Salomó en la represa del Campionat de Catalunya...

Arnau Lledó guanya a Salomó en la represa del Campionat de Catalunya de motocròs

0
COMPARTIR

El taradellenc Arnau Lledó (KTM) va consolidar aquest diumenge el liderat al Campionat de Catalunya de motocròs, en la categoria MX sub-18 quatre temps. Lledó va guanyar la prova disputada al circuit de Salomó (Tarragona) i ja suma quatre triomfs en quatre proves disputades.

El campionat es va tornar reprendre després de la crisi santiària causada per la Covid-19. Però el taradellenc no ha perdut la forma. A la primera cursa va ser segon per darrere de Marc Pamias, però en la segona cursa es va imposar i en el globlal va ser el guanyador.

El campionat s’ha escurçat i només quedaran dues proves més. Olvan (El Berguedà) acollirà la penúltima prova el 4 d’octubre, mentre que Amposta el 8 de novembre posarà el punt i final a un campionat que fa pinta que guanyarà el taradellenc. Paral·lelament, també està disputant el Campionat d’Espanya de motocròs MX2.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments