Inici Actualitat Acabat un nou curs de català i coneixement de l’entorn de la...

Acabat un nou curs de català i coneixement de l’entorn de la Mancomunitat La Plana fet a Taradell

0
COMPARTIR

La Mancomunitat La Plana ha finalitzat una nova edició del curs de català i coneixement de l’entorn que es va dur a terme a diferents municipis de la comarca d’Osona com Taradell. El darrer dia es va fer el lliurament de diplomes a tots els participants, respectant totes les mesures de seguretat.

Un curs que des de la Mancomunitat el descriuen com “el més inusual des de la creació del Servei d’Acollida de la Mancomunitat La Plana“. Francesc Torras, responsable tècnic del servei, explica que “mai ningú s’hagués pogut arribar a imaginar que acabaríem repartint els diplomes tots amb mascareta, separats dos metres i amb les mans humides de gel desinfectant”.

En els darrers mesos, a causa del Coronavirus el curs ha hagut d’adaptar-se a la “nova normalitat”. Per aquesta raó, cada docent ha desenvolupat una metodologia pròpia que s’adeqüés a les habilitats pròpies i a les del grup, a partir de les classes en línia, vídeos i àudios per WhatsApp o exercicis
per correu electrònic.

Arnau Codina, professor de català a Taradell, deixa clar que “la incertesa de cara al curs vinent i l’experiència d’aquest ens ajudaran a plantejar el curs 20-21 d’una forma diferent“.

La Mancomunitat afirma que serà necessari afrontar la bretxa digital per tal de no deixar ningú fora. A més, diuen que “la capacitació lingüística, el coneixement del territori i el vincle amb la societat d’acollida són i seguiran essent els objectius del Servei d’Acollida”.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments