Inici Cartes dels lectors Carta d’agraïment als voluntaris joves de Taradell

Carta d’agraïment als voluntaris joves de Taradell

0
COMPARTIR

Des del Col·legi Sant Genís i Santa Agnès volem fer arribar el nostre agraïment a la xarxa de voluntaris per la seva valuosa tasca arran del confinament pel covid-19.

Com a escola, un dels reptes als quals ens hem enfrontat, ha estat poder contactar i fer un seguiment pedagògic i emocional dels nostres alumnes, doncs no tothom està preparat per a accedir al món digital. En el nostre cas hem tingut la sort de ser escoltats i ajudats perquè absolutament cap alumne es quedés sense suport.

Agraïm als voluntaris i coordinadors que heu dedicat part del vostre temps repartint els nostres dossiers educatius a aquells alumnes amb necessitats específiques. Ens heu ajudat a arribar a aquells que ho necessitaven i, ara que estem tancant el curs, podem dir que la nostra escola ha portat el confinament amb ordre, treball i esforç per part de tots. Que hem pogut arribar a tothom i que per a nosaltres ha estat tot un èxit! Èxit que sense la xarxa de voluntariat no hauria estat possible.

Tot i el confinament, la vostra ajuda ens ha fet sentir més a prop els uns dels altres.

Gràcies, de nou, per la vostra col·laboració i per fer efectiu aquell proverbi africà que tant ens agrada i que diu:

PER EDUCAR A UN INFANT, FA FALTA LA TRIBU SENCERA

Col.legi Sant Genís i Santa Agnès

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments