Inici Actualitat 25 alumnes de l’INS Taradell s’examinen a les proves de Selectivitat 2020

25 alumnes de l’INS Taradell s’examinen a les proves de Selectivitat 2020

0
COMPARTIR

25 alumnes de l’INS de Taradell ha començat aquest dimarts les PAU 2020 (Proves d’Accés a la Universitat) que donen pas a l’entrada a la Universitat. Enguany, a causa del Coronavirus, els exàmens s’han endarrerit pels dies 7, 8, 9 i 10 de juliol.

Tots els alumnes han d’accedir als recintes on s’avaluen les proves (la Universitat de Vic, en el cas dels estudiants de Taradell) amb mascareta, tot i que quan comencen l’examen no és obligatori el seu ús. A més, a l’hora d’entrar a l’edifici i accedir a l’aula cal desinfectar-se les mans. També es guarda una distància de dos metres radials entre alumnes a la classe, així que només s’ocupa entre una sisena i una cinquena part de la capacitat total de l’aula.

En el dia d’avui, les proves que s’examinen són les següents. A les 9 del matí, han fet llengua castellana i literatura; a les 12 del migdia ciències de la Terra i del medi ambient, fonaments de les arts i matemàtiques aplicades a les ciències socials i, a les 3, anàlisi musical, història de l’art i física. Cal recordar que cada prova té una durada d’1 hora i mitja. A més, consta de 4 proves obligatòries com català, castellà, anglès i història i, d’una matèria de modalitat a triar com matemàtiques, matemàtiques aplicades a les ciències socials, llatí i fonaments de les arts. Els estudiants també poden realitzar una altra prova específica per tal de pujar nota. També cal afegir que s’ha intentat flexibilitzar les opcions en els enunciats i també s’han implementat puntuacions adaptades en alguns casos.

Els alumnes coneixeran els resultats el 27 de juliol. D’altra banda, el 29 de juliol, es tancarà el termini per dur a terme la preinscripció universitària. Aquí podeu consultar totes les proves dels dies següents.

Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments