Inici Actualitat Núria Arau s’integra dins l’executiva comarcal d’ERC Osona

Núria Arau s’integra dins l’executiva comarcal d’ERC Osona

0
COMPARTIR

ERC Osona va celebrar aquest passat divendres el Congrés comarcal per renovar la direcció. L’acte es va celebrar al Centre cultural Costa i Font de Taradell i en la nova executiva hi ha la regidora taradellenca Núria Arau.

El Congrés, que es va celebrar de forma hibrída entre presencial i telemàtic, va comptar amb la benvinguda de l’alcaldessa de Taradell, Mercè Cabanas. També cal destacar que a la mesa de la presidència del Congrés hi va prendre part el regidor Toni Pérez. El Congrés va servir per escollir la nova direcció comarcal d’ERC Osona. La candidatura que va guanyar, l’única que es presentava, està encapçalada per Jordi Fàbrega, alcalde de Sant Pere de Torelló. En aquesta executiva també hi ha representació taradellenca, ja que la regidora d’Hisenda Núria Arau formava part de la candidatura i serà la responsable de la Secretaria d’Acció Política i sectorial. La candidatura va rebre l’aval amb un 67 vots. El Congrés es va tancar amb una intervenció a distància de Marta Rovira.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments