Inici Actualitat Un emotiu acte recorda els taradellencs i taradellenques que ens han deixat...

Un emotiu acte recorda els taradellencs i taradellenques que ens han deixat durant la pandèmia del Coronavirus

0
COMPARTIR

Unes 200 persones van participar aquest dissabte al vespre al memorial en record a les persones de Taradell que van morir durant els mesos de major virulència de la pandèmia de la Covid-19. L’acte, celebrat a la zona d’aparcament del tanatori de Taradell, va recordar la trentena de taradellencs i taradellenques que van morir durant aquests mesos i que no va poder ser acomiadats en condicions normals pels seus familiars a causa de les restriccions del confinament.

Hi van ser presents molts dels familiars en un acte senzill i emotiu, que va girar entorn d’una olivera que s’ha plantat davant del tanatori “símbol de resistènica, esperança i pau, i record de la gent estimada”, en paraules de l’alcaldessa de Taradell, Mercè Cabanas, que va cloure el memorial per recordar les persones estimades que ja no hi són.

Al llarg de la cerimònia laica alguns dels familiars van poder col·locar una rosa blanca al peu de l’olivera en un gest de comiat. Una olivera amb una cita de Ciceró que diu “la vida dels morts perdura en la memòria dels vius“. També van rebre dels 13 regidors del consistori una mostra de lavandí com a simbolisme del barballó taradellenc i una pedra blanca on es podia llegir gravat ‘Memorial primavera 2020’. L’acte es va tancar amb l’audició de la cançó “M’enfilo ben, ben alt” del taradellenc David Orra, que també va morir fa poques setmanes.

 

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments