Inici Actualitat El Toca Canalla de Taradell no celebrarà la 6a edició el 24...

El Toca Canalla de Taradell no celebrarà la 6a edició el 24 d’agost

0
COMPARTIR

La sisena edició del Toca Canalla de Taradell ha quedat suspesa i no es durà a terme el proper 24 d’agost, en el marc de la Festa Major d’estiu. En un comunicat emès per la Comissió d’en Toca-sons, organitzadora de festa, s’ha anunciat aquesta decisió a causa de la situació de Coronavirus i per la necessitat de complir amb les mesures de seguretat.

La Festa d’en Toca-sons en format infantil se celebrava cada dos anys i aquest 2020 tocava la sisena edició. Tot i això, esperen poder-la celebrar de cara al 2021. El que sí que s’organitzarà serà la Festa d’en Toca-sons el 25 d’agost que arribarà a la 28a edició. Segurament la festa tindrà modificacions per adaptar-se als protocols d’higiene i seguretat i comptarà amb mesures preventives.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments